kecaj, drogi kolego, bedac Polakiem nie wiesz jak omijac prawo itp? Lekcje masz powyzej. Wypowiedz nie zostala skierowana BEZPOŚREDNIO do Ciebie. Jesli czujesz sie urazony, zgłoś do moderatora.
Tyle w temacie "co do kogo i w jakim celu" poniewaz nie w tym cel.
Rozmawiajmy/piszmy o tym o co prosilem (po to zalozylem nowy temat).
Tak wgl, lekko zdrpalem lakier na tym nadkolu i reszta wyglada na zdrowa, widocznie gdzies cos sie dzieje, ale przeciez nie bede pozbywal sie calego lakieru aby sobie zobaczyc co i jak, a potem caly samochod malowal
Po calej sprawie z odszkodowaniem, zacznę sie z tym bawic, efekty na pewno zobaczycie po wszystkim
Puki co nie mam warunkow (zima) wiec mysle, ze na wiosne doprowadze wszystko do porządku
Dzieki wszystkim za odpowiedzi
Arti_r1, dla Ciebie polecial punkcik, za pomoc
Myslę, że można zamknąć
No chyba, ze ktos jest mi w stanie powiedziec (orientacyjnie) na ile mi Panowie z Avivy moga wycenic szkode
Tyle w temacie "co do kogo i w jakim celu" poniewaz nie w tym cel.
Rozmawiajmy/piszmy o tym o co prosilem (po to zalozylem nowy temat).
Tak wgl, lekko zdrpalem lakier na tym nadkolu i reszta wyglada na zdrowa, widocznie gdzies cos sie dzieje, ale przeciez nie bede pozbywal sie calego lakieru aby sobie zobaczyc co i jak, a potem caly samochod malowal

Po calej sprawie z odszkodowaniem, zacznę sie z tym bawic, efekty na pewno zobaczycie po wszystkim

Dzieki wszystkim za odpowiedzi

Arti_r1, dla Ciebie polecial punkcik, za pomoc

Myslę, że można zamknąć

Komentarz